Assalamualaykum Warahmatullahi Wabarakatuh

Saturday, April 30, 2011

Maroon 5 Concert (KL) Part 1 - (Fever)


Semalam aku gi concert Marron 5 yg bertempat di Stadium Bukit Jalil bersama Damian & Low. Ajakan yg mengejut dari my Boss Damian sebab habis2 je shift 12 jam kol 7pm, terus depa call suh datang Stadium Putra Bukit Jalil Tengok concert Maroon 5, depa ade ticket free kata nyer hehehe. Aku ape lagi,"On" Jer la. So Far, concert tu best, tapi masa singkat jer. Sepatutnya start kol 9.00pm, tapi disebabkan masalah technical, kena start stgh jam lewat. Habis lak dlm kol 10:45pm. Rase x puas nak tengok lagi kakakaka. Balik jer umah semalam, aku terus kena fever. Haaaaaaaa,... tajuk post kat atas tu bukan bermaksud aku Fever Maroon 5 tau, tetapi,.... aku kena fever lepas balik umah sebab memang demam betul, seluruh badan panas hahahaha. Nasib baik hari ni aku kja shift petang. Ni datang on duty pun demam2. Malas nak amik cuti sebabnye esok aku dah offday 2 hari, so boleh lepak kat umah.

Ok lah readers, kat bawah ni adalah video yg aku sempat rakam dalam concert Maroon 5. Satu jer cukup la ye, ade byk lg video sebenarnye tapi lagu x full....hehehe. Photos concert lak akan aku publish in later post.
video

*** Kualiti Video kurang memuaskan, harap maaf. Rakam pakai Henfon camera jer. Kat Bawah ni kedudukan seat dalam stadium hehe, nak tunjuk gak neh, chamner??. Seat Aku, Damian & Low berada kat L1, tengah2 antara L13 & L1.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...